Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så intern


Grrr!

När du skriver så där
Ser jag framför mig
Hur du vässar tänderna
Och försöker se tuff ut

Men jag är helt övertygad om
Att du är söt
Så man vill käka upp dig



Morr!




Fri vers av Tess74
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-16 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74