Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken jag drev på flykt!




Det går in en pil av sorg djupt in i mitt hjärta. Du var den som lovade mig rikedom och kärlek. Allt var för bra för att vara sant. Jag förnekade att 2+2=4.

Du var alltid så kärleksfull. Du kramade mig ömt och brukade vagga mig till sömns. Du ville ge mig himmelriket. Men jag var inte nöjd. Tänkte att du vill fel.

Du var den jag skulle litat på, du var den som älskade mig, på riktigt! Men jag valde en annan man, en som målade passion på mina väggar. Jag trodde att det yttre var kärlek och att det inre var fult!

Idag ringer vi ibland och jag vet att jag gjorde ett misstag, men jag är tacksam. Du är min bästa vän och om jag kunde skulle jag ge dig allt och lite till! För ditt inre är så vackert, din själ glittrar mer än alla diamanter i världen. Dig kommer jag att bevara i djupet av mitt hjärta, Du Nazar, mitt allt!




Övriga genrer av genni VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-16 12:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Så starkt och vemodsvackert skaldat!
2014-08-16

  Connie
Han borde läsa denna otroliga vackra, kärleksfulla och lite vemodiga text! Tänk om du kunde förklara för honom hur du känner, jag vill att det ska bli ett lyckligt slut. Kram <3

2014-08-16

  Lehva VIP
Så vackert. Och vemodigt. Tycker om...
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP