Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp

Stoppas av en mur
ännu varm
med kaprifol




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-16 13:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hellre kaprifol än värktabletter, hellre 'naturen' än den mänskliga naturen.
2014-08-17

    ej medlem längre
Det är inte bara solen som kan värma ...
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP