Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av th vandergraus idé (se th v:s författarsida)


Någon skriver

Någon skri
i sande
en te
om
so
hen
har kä
och seda
tar vågorn
tillbaka tanka

Det viktiga var blott
att för någon uttr
om så bara fö
som tar oc
skänke
stillh
till
so
skr
ur hjä
som hjär
var fyllt av




Fri vers (Fri form) av Gunwale VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-16 14:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Behåtext? Hade bara brösten funnits där hade det gått att läsa hela texten?
2014-08-16

  Rosmarin
Riktigt riktigt bra!
2014-08-16

    ej medlem längre
Fantastiskt!
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP