Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hört

att man inte ska bada direkt efter maten

Nu har jag gjort en upptäckt

det går lika bra att ta kaffe med dopp

Och när julen kommer kan man ta doppet i grytan!




Fri vers av Connie
Läst 269 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-08-16 18:54



Bookmark and Share


  ULJO
Det har du ju helt rätt i
2014-08-17

    ej medlem längre
Härliga du!!:)
2014-08-17

  Hans Christian
Tänker ta fram denna när jag behöver ett gott skratt!!!
2014-08-17

  louisegirl
Just så..;)
2014-08-17

    ej medlem längre
Bra tips!
badsäsongen är ju så kort
2014-08-17

  Lars Hedlin
JApp exakt så!
2014-08-17

    ej medlem längre
Ja smart du är :)
2014-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2014-08-17

  Ingrid Trolle
Ja, visst går det
precis lika bra.
Härligt att läsa
detta!
2014-08-16

  stig wikman
Ja , eller dopp
i gryta till jul.

kram Connie.

2014-08-16

  Hon kallar sig poet VIP
Charmig rolig ;)
2014-08-16

  genni VIP
Du gör att jag blir på lite bättre humör, tack! kram
2014-08-16

  Lehva VIP
Den här texten som följeslagare till din föregångare. ..du är genial:-)
2014-08-16

    Jag är fan större än Sartre
Hm, nu förstår jag hur man ska skriva för att bli populär i cyberrymden. Du lyckas ju inte kränka någon med den här texten. Fast det är klart, någon kan ju misstolka doppet i kaffet och bränna sig som fan.
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie