Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mest

klockan var 20

klockan var nio

 klockan var 22

klockan var mer än så...

väggarna var tysta

tyst var hjärtat

hjärtat travade

morgonen kom

men inte ljuset




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-16 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP