Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blackout

 

jag lyckades aldrig
blöda
mina sår blev aldrig
tillräckligt synliga

medan jag stod
stilla
bytte stjärnorna
positioner
på himlavalvet

men jag fanns
dom sa
att jag fanns till

jag visste inte om det

- du är gjord av kosmiskt
stoft
sa mamma

jag var förvånad

jag stod stilla
medan stjärnorna
bytte positioner
med varandra

himlen var
min lekplats

man sa att den var
oändlig
men jag visste bättre

jag såg universum
från andra sidan
det fanns en jättestor
skugga
stjärnornas ljus
räckte inte till

bakom mig
fanns det som
funnits förut

himlen var
en lekplats

men inte min

Jag drömde
att mamma
var där med mig
hon sa

- vi är alla barn i början
en del vissnar
andra blommar

jag kunde inte
höra henne
jag visste att jag
inte drömde

jag såg hur
man slog dödens runor
i stumma stenar

Stjärnorna bytte
positioner

jag lyckades aldrig
blöda
mina sår blev aldrig
dina


himlen var min lekplats


P.G 20140817

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-17 01:41



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande!
2014-08-29

  Åsa Njunjes
Åh så fint raderna flyter in i själens längtan.
2014-08-21

  menspoeten
Fantastisk!
2014-08-21

  aol
Fin poesi med rymd och djup uti,
2014-08-19

  Anya VIP
Tycker om innehållet och flödet i denna. jag läser flera gånger och du tar mig med på en inre resa som är stark, intressant och guppig.
2014-08-17

  walborg
Som att byta boplats för att den förra bostaden är för smärtsam
2014-08-17

  Carl Mikael Fäldt
Trevligt att läsa "Peteriansk" skönskrift!

Hoppas på mer av den varan!
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP