Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DEL AV MITT LIV




Liemannen slog till
begick ett stort misstag

Borde tagit mig
inte min dotter


Funderade inte på
om jag skulle orka leva vidare

utan om jag ville



Livet anropade

Jag hörde
men svarade inte




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-08-17 09:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja funderar på vad som skulle hända om någon dödar Liemannen? Får vi alla evigt liv då? Eller har han en kollega som rycker in?
2014-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt skrivet...och sorgligt...
2014-08-18

  Valter Örn VIP
"Poesin ger oss ett uppskov, så att vi kan samla krafter inför den gamla tanken att anpassa oss till verkligheten" (Robert Haven Schauffler)
Jag är glad att du funnit ett så fint verktyg som poesin; och som du är så skicklig i, att hantera sorgen med.
Stor kram till Marita!
2014-08-18

  Anya VIP
Jaa det är i många situationer man skulle byta med sitt barn... att det även skulle gälla i döden berörde mig starkt.
2014-08-18

  Lärling
Smärtsamt berörande! Kram!
2014-08-18

  ULJO
Berörs djupt av denna starka text. Den är väl värd att vara placerad här.
2014-08-18

    ej medlem längre
Nej vem orkar svara livet när man håller på att drunkna i sorgens mörka djup...
2014-08-17

  Lehva VIP
Stark text...svår att kommentera. .
Du berör.
2014-08-17

  Connie
Smärtfylld, sorglig och mycket berörande text. Obeskrivlig smärtsamt att förlora ett barn!
2014-08-17

    ej medlem längre
Jag beundrar din styrka!
2014-08-17

    ej medlem längre
Djupa smärtsamma ord..
2014-08-17

  bittemi VIP
Starkt berörande!
2014-08-17

    ej medlem längre

Mycket berörande läsning ...
2014-08-17

  louisegirl
Smärtsamt berörande <3
Fint och bra förmedlat vännen!
2014-08-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärtsam, sorglig berörande text! Känns i hjärteroten!
2014-08-17

  Lars Hedlin
Stark djup beröring!
2014-08-17

  Maj-Lis VIP
Svårt att läsa ...griper tag
Kramar om
2014-08-17

  aol
Känner bara tårar så din känsl grep tag i mej finner inga ord,
2014-08-17

  walborg
En varm omfamning
2014-08-17

  KattenKin VIP
Hittar inga ord som passar... *tårar*
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP