Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förlust av en närstående som jag saknar...


Andra mötet med döden

Ingen av oss
Hade tid
Lust
Eller ork

Ändå blev det så
Kanske ödet
Eller vad det kallas
Jag vet inte

Första gången var han
Långt borta
Kändes frånvarande

Men denna
Dödligt iakttagande
Helt medveten om
Allt jag företog mig

Varför kändes han plötsligt så nära
Vad hade han för ärende med mig
Mycket frågor
Men inget
Svar

Iskall tystnad
Gåshud
Kalla kårar
Längst ryggraden

En kyla
Inga lager kläder
Kan mätta

En tystnad
Jag balanserar
På ett knivsegg

Lien törstar
Jag ryser
Saknaden kommer
Snart

Din tid kanske
Var kommen
Men jag kan inte
Låta bli

Att saknar dig
Jag hatar dig
Döden




Fri vers av Aequus
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-03-31 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aequus