Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget större än Kärleken




utan Kärlek

vissnar själen

förtvinar långsamt

skrumpnar ihop

likt en törstande i öknen


utan Kärlek

dör mänskligheten

utrotas till sista människan

öde ligger jorden

övergiven av de som en gång levat


utan Kärlek

vill ingen leva

kan ingen leva


med Kärlek

vill alla leva

ingen vill kriga och förstöra

människor lever i samklang

med varandra och naturen


med Kärlek

blir livet lättare att leva

gör det lättare att andas

ångesten får inte något fäste



Kärlek måste vi alla ha

låt Kärleken få leva

låt Kärleken grönska

och livet blir så mycket mer

mer och allt därtill




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-17 18:25



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Peace, Love & Understanding!
2014-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Vilken kärlek?
Människan har ingen.
Det är uppenbart att hon är ond. Annars skulle världen inte se ut som den gör.
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP