Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto.


Vackra poeter som lämnat oss




Det finns stunder då jag tänker på mina olika skrivarvänner. En del har jag haft i flera år, några är nya. En del vänner har jag stor kontakt med, en del har jag inte bytt ord med på länge. Några skriver om kärlek, några om mord. En del tyder stjärnor, en del spår i kaffesump. Själv ser jag bilder av framtiden, ibland leker jag med orden, ibland vill jag inga se.

Men det finns speciella stunder då jag tänker på en del poeter som har lämnat oss. Lindeman var den som var den första som kommenterade det jag skrev 2008, han lämnade oss i sjukdom. Sen en av mina nära skrivarvänner, Ulla Tilemo som hjälpte mig privat och Kalle.O. som alltid stöttade mig och mitt skrivande. Jag tänker på hans fru och barn som han älskade, jag undrar vad som hände med Ullas hund och jag hoppas att Lindemans anhöriga har det så ok som det kan bli...

Det finns säkert fler som har lämnat oss, men det var dessa 3 som jag kommer ihåg. Lindeman som peppade mig att skriva, Ulla som hjälpte mig med personliga brev, Kalle som alltid kommenterade mig och pratade så vackert om sin fru och barn, ja,

jag saknar Er!




Övriga genrer av genni VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-08-17 21:28



Bookmark and Share


  aol
Vackert av dej att skriva dessa vackra ord
2014-12-03

  aol
Vackert av dej att skriva dessa vackra ord
2014-12-03

  Hans Christian
Ulla o Lindeman hade jag väldigt nära kontakt med - saknaden är stor.

Fint av dig att skriva om detta!
2014-08-29

    ej medlem längre
Vad hände Lindeman och Ulla T? Jag har haft ett uppehåll i mitt skrivande och återkommit.
2014-08-18

    ej medlem längre
Tänker ibland på Kalle.O. Det var en mycket fin människa, så orättvis bortgång. Han visade mig poeter.se 2008. Men han lever kvar i minnet...
2014-08-17

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet. Ja det har försvunnit några fina skrivarvänner. dom är saknade, minnena finns kvar.
2014-08-17

  Lehva VIP
Så ömsint och vackert. Vi borde alla stanna upp och tänka på dom som vi har mött...i någon form. ..och som har betytt något för oss. Det är viktigt.
Fint skrivet.
2014-08-17

  M M Mannheim VIP
Det är något jag har tänkt på att om det händer hur ska ni andra få veta det?
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP