Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm det

När jag behöver dig
som mest,
så vänder du
dig bort.
När jag står upp
och ler,
så öppnar
du din famn.
Glöm det.
Jag tar mig i handen,
och går.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-17 22:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat.
Gillar slutet!
2014-08-19

    ej medlem längre
Kloka rader
2014-08-18

  Anya VIP
Jaa! Denna tar jag till mig i dagen. Precis så är det! Jag tar också mig i handen och går. Tack för energin du tillför.
2014-08-18

  Connie
Precis så, gillar attityden!
2014-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Här ska inte krusas inte...
Starkt och bra skrivet...
2014-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra skrivet! Duga ska man alltid göra. Inte enbart när allt är bra.
2014-08-18

  Angel of love
Stark självkänsla,Bra skrivet.
2014-08-18

  WyS VIP
Bra!...gränssättning!
2014-08-18

  KattenKin VIP
Rätt! Gillar attityden. Och texten massor!
2014-08-17

  genni VIP
Helt rätt, jag vet precis hur det kan vara!
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP