Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustikväll


Augustikväll
katten jag lockade på
var en plastpåse




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-18 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt är inte vad man hoppas ... mycket bra!
2014-08-20

  Deva
När det skymmer kan vad som helst träda fram ur snåren;-)
2014-08-18

    ej medlem längre
Mycket rolig!
2014-08-18

  Nanna X
kom den när du lockade ; ) ?
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP