Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sanna kärleken

Det jag och han hade
Var säkert

Det var kärlek
Och trygghet

När jag såg dig
Stretade jag emot

Jag var rädd
För ditt fria liv

Han och jag
Hade starka band

Men vi var vågorna
Som hade samma andetag

Din blick, din aura
Det var en kraft som inte bryts

Han och jag
Det hade alltid varit det jag trott

Med dig visste jag aldrig helt
Glöden sprakade

Min passion, min åtrå för dig
Förnekelse fungerade inte

Han och jag passade perfekt
Det var lätt

Men du och jag, vi var verklighet
Utmaningar och heta gnistor

Du och jag var äkta
Jag kunde inte stå emot att älska dig

Du gjorde något med mig
Du var min våg och jag var din

När jag rörde dig
Steg jag upp i skyn

Salta kyssar från havet som vi hade
Sved men var inte simpelt söta utan fulla av liv

Havet är stort och man kan
Upptäcka nytt i all evighet

Din och min kärlek
Innehöll det genuina och oförklarliga

det enda sanna var
att vi höll varandra kära






Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-18 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94