Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en öm kyss

fjärilen flyger i sakta mak
på en äng som är ett blommande hav

blomster som växt klart
de är tjusiga och storslagna

det fagra och rosiga
är den ömma kyss man vill ha





Fri vers (Fri form) av Christine94
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-18 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine94