Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att skapa fiender

Konsten att skapa fiender
Jag tror jag har den inlärd
För rak, för öppen, för åsiktsfull
Och nu, tre på natten,ska jag vara nöjd
För jag har fullbordat den
Fan vad jag är bra
Vännerna finns där, lika falska som havet är stort
Men jag ska inte ljuga
Jag är väl falsk själv
Skrattretande faktiskt
Men livet är inte tråkigt iallafall




Fri vers av Hecate
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-19 03:04



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Insiktsfullt, ironiskt och skickligt skrivet.
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Hecate