Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systra mi

Hur ska vi läka
Från sår så djupa
Kan vi ta oss bort vart vi kommer ifrån
När det gör så ont
Och jag håller din hand
Hur kan jag släppa taget när du är den enda
Som vet mörkret och aldrig kollat bort
Som föddes på samma ställe




Fri vers av Hecate
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-28 08:35



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Stark text som berör.
Håll i varandra hårt.
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Hecate