Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemsökt

När jag känner mig trasig
Tänker jag på dig
Vem annars ska se allt det jobbiga
Alla sidor av mig jag inte vill visa
Havsbotten av min själ speglar din
Och han vet bara hur man seglar ytan
Men vem ska hålla ihop mig nu
När isen bryter och jag sjunker
Hemsöker jag dig som du hemsöker mig




Fri vers (Fri form) av Hecate
Läst 27 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-19 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate