Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pompeii II

Det känns som världen rasar
Ett askmoln mot min hand
Jag håller upp
Mörkret faller, marken skakar
Ett askmoln ur min mun

Det känns som världen brinner
Smält sten under mina fötter
Jag står på
Träden faller, jag skakar
Mina lungor brinner

Han ser inte mitt pompeii
Men håller om mig när jag gråter




Fri vers av Hecate
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-17 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate