Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om personliga grejor


När huset brann

När huset brann
mitt snus försvann
och jag fick snusa mossa.

När huset brann
till skogs jag hann -
blev sparkad av en kossa.

När huset brann
var jag en man
som levde som en tossa.

När huset brann
och pisset rann
i byxan, ja, då fick ja´.

När huset brann
mitt liv jag fann -
i självömkan fick frossa.




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 153 gånger
Publicerad 2014-08-19 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson