Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om hur ett felbeslut leder till handling


Om en annan lök

Min lök är grön.
Den är nog inte mogen än.

Jag har köpt en grön lök.
Vad ska jag göra med den?

Vill du ha min gröna lök
eller ska jag kasta den?

Vad är den för en butik
som säljer gröna lökar?

Jag tror att jag går tillbaka
och köper en gul lök.




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-19 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson