Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Té för en natt.

Jag kokar av frustration
sedan kom du
öppnade mig
lade ner mig
lät mig svalna i din famn
lät dig välja smak
du lade dina händer
harmlöst runt mig
gav mig smycken
lade dina mjuka läppar
mot mina
Efter den dagen
var jag förevigt fångad
utav dig
och bara dig.




Fri vers av skogarna
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-20 02:02



Bookmark and Share


  Connie
Smakfull ljuvlig liten text!
2014-10-01

  Rochester
Fint med temetaforen, hade gärna sett att den fortsatt även mot slutet av dikten.
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna