Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från googel


Ljugarbänken?



En kopp kaffe mellan tumme och pekfinger, hettan bränner så skönt på min tunga. 9-5 verkar normalt i någons ögon, 3-23 det ovanliga. Förstår du, filmer där rosa fradga rinner ur någons mun. Älska det udda, det mörka som lyser under din ljusa hud.

Jag vill flyga där, bland galenskap och Picasso. Östra storgatan, asfalten gråter, men varsågod, kliv in i någons trappuppgång, välj den rätta dörren, ha tålamod, snart öppnar någon en dörr, någon,

kanske en älskarinna i rött eller en samuraj i svart möter upp! En ny värld, gåvor från Japan, sängar från medeltiden blir till en rosa brits, starka neonlampor blinkar i taket. Vågar du veta, sanningen bakom murbruk? Slängda rep ligger på golvet, slitna och använda. Vill du förlora, eller vill du vinna? Låt lusten avgöra, känn dig trygg i tomma salar, säkra mig, i dina händer..

Kackerlackor blir kaffebönor, ekologisk odling var alltid bäst. Någon spelar kort, alla får spader ess, någon röker grönt, själv letar jag efter farinsocker och blir hög på fettlösliga karameller.

Lev ditt egna liv idag och om någon säger att det är fiktion, glöm det, många njuter på ljugarbänken, men inte jag...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-08-20 10:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt och berörande skaldat!
2014-08-21

  Lehva VIP
Du väcker något i mig. Tack!
2014-08-20

  Connie
Gillar ditt tänk ;)
2014-08-20

  menspoeten
Helt magiskt!
2014-08-20

  M M Mannheim VIP
Ljugarbänk? Fanns det ingen sanning i din din dikt då? Som var intressant i alla verserna.
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP