Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är villig

Man älskar en person
För den dom är

Att vilja förändra
Och vara till lags
Hör inte kärleken till

Ändå är jag villig
Att göra allt
För att du ska älska
Just mig




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-20 22:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du få vara som du är, men så sant som det är skrivet.
2014-08-26

  M M Mannheim VIP
Med dessa rader är det inte svårt att göra det!
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP