Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I motljuset


I motljuset
ett evigt flygande
mellan gravarna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-21 13:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är så olika hur små flyn
tar vägen genom byn
de dras till lampans sken
o svärmandes armar o ben
samt svettiga ögonbryn

2014-08-22

    ej medlem längre
Javisst, å vi hälsar å står i!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP