Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från googel


Det är försent


Om och om igen bultar hjärtat så där hårt och oroligt att jag inte kommer till ro. Jag behöver dig nära, alltid, nära, nära...

Jag vill somna på ditt bröst, höra dina lugna hjärtslag, känna doften av kärlek, din nakna hud mot min.

Vi båda gråter, vi vet att slutet är nära, kontinenter går isär. Verkligheten gör ont i själen. Jag vill bara springa ut, skrika ut min sorg, falla någonstans där kylan smeker mitt inre, låt mig aldrig känna något igen, aldrig...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-21 21:27



Bookmark and Share


  Hans Christian
" falla någonstans där kylan smeker mitt inre, låt mig aldrig känna något igen, aldrig" tyckte bäst om dessa ord!
2014-08-27

  Hans Christian
Naket och rakt in hjärtat går dikten. Nu tyvärr kommer mycket traumatiskt att ske inom 30 dagar - för att förhindra total annihilation av mig själv och en omgivning där döden kan komma och hämta 2-3 ggr måste jag fly.

Du har verkligen fått en gåva som kan skriva så här mästerligt bra!
2014-08-27

  menspoeten
Den här känns nära, dina ord känns ända in, välskrivet och vackert, sorgset.
2014-08-25

  anits VIP
Mycket vackert och gripande skaldat!
2014-08-21

  Lehva VIP
Hjärtslitande sorg. Stark text.
2014-08-21

  M M Mannheim VIP
Det var mörka ord! Vackra i all sin dysterhet. Men du! Det är inte försent. Visst vi dina skrivarvänner kan ju inte hjälpa dig, men vi finns för dig!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP