Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet

Vi klättrar,
bredvid varandra.
Jag tappar fästet,
men repet är säkrat.
I berget.
Jag faller,
och hänger fritt.
"Hur gick det?"
ropar du.
"Jag vill flyga."
tänker jag.
Vi fortsätter,
att klättra.
Jag vill fortfarande.
Flyga.











Fri vers av Lehva VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-08-21 22:45



Bookmark and Share


  Magica VIP
Så sorglig...
2014-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande!
2014-08-24

  i af apa
wonderbar !!
2014-08-22

  Connie
Tillit, vilken frihetskänsla!
2014-08-22

    ej medlem längre
Så mycket vilja och livskraft det ord i dig och dina ord!
2014-08-22

  Angel of love
Känslan att våga lita på en annan människa är underbart.
2014-08-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint om att våga och lita på en annan människa.
2014-08-22

  KattenKin VIP
Härlig inställning, underbar text!
2014-08-22

  genni VIP
Det känns nästan som om det är jag som hänger där, "Jag vill flyga."
tänker jag. Älskar de orden!
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP