Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt för lite sömn har satt sina spår..


Mr Blund

Mr. Blund
Jag saknar dina besök
Kan jag inte få sova en stund
Vi kan väl göra ett försök

Jag vill så gärna se
Få Träffa han i min dröm
Som alltid får mig att le
Han som är så kärleksfull och öm

Herr Ångest har hos mig härjat
Så jag behöver några fina drömmar
Att ljusa upp det sinne som han med svärta färgat
Mitt huvud är tungt, värker och ömmar

Så snälla Mr. Blund
Säg kan jag få sova en stund




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-21 23:04



Bookmark and Share


  TT
...som en sångtext...bedjande och lite sorgsen...fin..!
2014-08-22

  M M Mannheim VIP
Fint skaldat. Mycket fint och berörande!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP