Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt.


Høstløvet


Et løv

som flyr avsted
med vinden


høyt der oppe

på himmelen

det flyr langt -

avsted

hvor -

vet bare vinden og løvet



Luften er kjøligere
nå - enn før

det er høst
...

et ensomt løv
på sin ferd

i mot et annet sted


hvor -


vet bare det

- og vinden




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-22 05:00



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Vackert, Nina
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K