Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vida ben

vid mina sida skall du få rida
galoppera vid min sida
du river och slår
så att det nästan går
du lider o kvider men njuter
då tar jag fram min hårda pistol o skjuter
en sats utan rast
sen sitter du igen på min kvast




Bunden vers av Spindeln7110
Läst 62 gånger
Publicerad 2014-08-23 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spindeln7110