Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadens rit...


det vilda får mig att le

mina tårar får mig att se

en kvinnas vackra kropp

ett längtande bröst

små andetag

läppar som möts

du är ett fuktigt sommardagg

detta spel

gör mig hel


dina händer värmer mitt trasiga bröst

jag njuter av lust

endast en stund


klös och bit

du tar mig

ända dit


till saknadens rit
GillaGilla · · Dela
Nyheter

Daniel Niure
den 9 oktober 2013 ·
Smek min själ...
mina ögon vill se

djupet av ditt innersta hav

magiska dofter från dig

mitt hjärta vill höra

du vackra stråla mot mig


dina kyssar

talar ett eget språk

likt smakrika frukter

mot min mun

med gudomliga lukter


du smeker min själ

med din kärlek

smörjer varje del

mjukar försiktigt upp

du gör mig åter hel




Bunden vers av Spindeln7110
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-23 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spindeln7110