Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love is blind

Aldrig trodde jag att en människa kunde vara så falsk.
Jag litade på dig,
men vad fick jag tillbaka?
Ännu en lögn.
Ännu en smäll.
Kan fortfarande inte förstå varför jag inte lämnade dig.
Kärleken gjorde mig blind...




Fri vers av EllenF
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-04-01 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF