Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt.


Himlens skiftningar



Livets kronblad
garnerat med regnets
droppar - små glaskulor

ljuset reflekteras
i varenda en - ger
näring åt själens
stjälk - varje kronblad
- varje blomma ett litet
mirakel under den stora
himlen - så många färger
så många former

livets kronblad
livets blomma
så vacker där den står

- bland gröna
den skådar utöver
blanka hav längs kustens
mjuka linjer - bland gräsets
ståtliga strån -

under himlens skiftningar



- år - efter år




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-25 13:07



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så fint, så man riktigt kan se det framför sig. Gillas !
2014-08-31

  Tobias Haglund
Vackert och målande! Bra skrivet.
2014-08-26

    Monica Kvist VIP
Härligt Nina att du skriver igen.
Jag njuter av dina texter.
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K