Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när allt rämnar

andas

bara vara är hemligheten 

när allt rämnar

rasar

rusar alldeles för fort

ta dig tid att vara

nu och här

irra inte omkring i din

egen lilla värld

i din egen bubbla

våga ge dig ut

på äventyr

kanske

kanske

upptäcker du att

allt du vill 

finns runtomkring

att du kan forma

livet

precis hur du vill




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-25 17:17



Bookmark and Share


  louisegirl
Bra skrivet och förmedlat!
2014-08-27

  anits VIP
En mycket fin uppmaning, men inte alltid så lätt!
2014-08-26

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat och framfört!
2014-08-26

  Maria Sundelin VIP
Sant, men svårt när ångesten och paniken rusar i kroppen
2014-08-25

  Staffan Nilsson
Spännande text!
Motsägelsefull.
Om jag lämnar min bubbla och upptäcker att jag kan forma mitt liv precis som jag vill - ja, då är jag fast i min bubbla.
2014-08-25

    ej medlem längre
Trygga positiva ord.
2014-08-25

  ULJO
En fin uppmaning
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77