Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du

när du långt bort är

från mig

saknas en liten

liten pusselbit

pusslet blir ej helt förrän 

du vid min sida är

 

när du brottas med dina känslor inom dig

brottas jag med dig älskade barn

jag går med dig

var du än går

var du än är

hur du än mår

 

inte en sekund 

sviker jag dig

du är det vackraste jag vet

du är min stora kärlek i livet

 

kärleken mellan  barn och föräldrar

är magiskt

underbart

det finaste i världen

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-27 07:34



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja visst är det så. Finns inget man inte skulle klara för ens älskade barn, oavsett.
2014-08-28

  anits VIP
Så kärleksfullt skaldat!
2014-08-27

  Lars Hedlin
VAckert och fint framfört!
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77