Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå får jag älska dig

Drömmande betraktar jag universum, denna värld
Betraktar det jag gjort i mitt liv, minns vissa saker med ett leende
Andra med skam

Minns den tiden då var kyss var en kärleksförklaring, till vilken flicka den nu än gavs
Minns den dagen jag lyckades med allt, som förstod allt
Till synes allt i alla fall
Minns den tiden då jag va en hård kille med corpes-paint och svarta kläder
Den tiden är ett vakt minne blott

Minns den kärlek jag kände i din famn första gången

När jag tittar på mina ärr minns jag med skam, den smärta jag skapat för andra
Så mycket orätt jag gjort andra utan egentlig orsak
Det jag gjorde mot andra, för att jag var den som visste, för att jag var den som kunde

Du vet om mina ärr, ondskan som till viss del finns kvar
Ändå får jag stanna här i din famn
Ändå får jag kyssa dig
Ändå får jag älska dig
Ändå älskar du mig

Jag har lärt mig mycket av mina ärr
När jag ser dem vet jag vad jag inte ska vara
Så att även imorgon du säger att du älskar mig




Fri vers av byggpoeten
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-25 18:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint skrivet, äkta kärlek lever kvar.
2014-09-01

  princess in the new world
Ja, man lär så länge an lever & kanske det är bra med ärr som påminner om dumheter man hittat på även om man säkert minns ändå...Ja, man känner igen grejen att man blir visare med åren... Att vara 20 är faktiskt en ganska jobbig tid, men vid ca 30 börjar livet och är som bäst för då har man allt blivit lite förståndigare och är liksom mer sig själv... Klart att kärleken stannar trots ärren för det viktigare är ju att man ändrar sig och kärleken övervinner allt! :-) Fint skrivet
2014-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att ärr kan påminna och lära...men det är äkta kärlek, när någon vet allt om dej men ändå stannar kvar...
mycket fint skrivet...
2014-08-25

    ej medlem längre
Åh vad vackert!

2014-08-25

  Tobias Haglund
Får mig att tänka på en luttrad kärlek, men också äkta kärlek. Bra gjort!
2014-08-25

    AgnesKenshin
"Ändå får jag stanna här i din famn
Ändå får jag kyssa dig
Ändå får jag älska dig
Ändå älskar du mig"

finfin rytm... fint skrivet, om att nån faktiskt kan lära sig förbättra sig:=)
2014-08-25

  Marianne Räf
Ja, man har sina ärr - och hoppas på
å få slippa värre sår. Fint skrivet om
dig, om hårdingen som iaf funnit sin
kärlek. :)
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten