Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina döttrar

Min omloppsbana,
är komplicerad.
En utmaning.
Jag cirkulerar runt tre,
och vill inget annat.
Mitt naturliga tillstånd,
är rörelse.
Precis som moder jord.
Jag beklagar
behovet av sömn.




















Fri vers av Lehva VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-08-26 21:13



Bookmark and Share


  Connie
Så bra beskrivet, en mammas tillstånd i ett nötskal!
2014-08-28

    ej medlem längre
Naket och ärligt.
2014-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Även mammor måste sova!
2014-08-27

  Angel of love
Så fint skrivet.
2014-08-27

  WyS VIP
Allt i ett!
2014-08-27

  genni VIP
Fint som alltid!
2014-08-26

  i af apa
så enkelt & bra! nästan precis som sömn... :)
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP