Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såld själ.


Jag ser hur folk hittar hem
hur dem försvinner i varandras energi
hur dem kretsar kring varandra

uppslukat av ett oändligt hål
av ondska som inte vet när det ska sluta
heller inte hur

bota mig
från vad hjärtat har burit med sig
gamla sår som bara finns utan omtanke från omvärlden

lika säkert som att morgondagen gryr
väcker folk till liv

lika säkert är det att solen inte längre finns

i brist av kärleken
brister osäkerheten och ödelägger

Av alla dessa invånare i världen
tror jag inte på att någon
finns för mig

jag är bara en alien som finns bland människors världar
med ingen tillgång till kärlek eller förståelse

Så mitt i detta
säljer jag mig själv





Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-27 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP