Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På natten ser jag det hemska




Det är någonting på natten, när bröstkorgen lyfts och själen försvinner. Då kommer ylande vargar utanför mitt fönster och jag ser dig alltid stå där bredvid, hånler och skrattar om vartannat. Bara tanken på dig ger mig rysningar, jag blir liten och gråter...

Jag vill att du ska dö, försvinna på nätterna. För du gjorde mig så illa. Jag vill glömma, förlåta och till och med hålla om dig lite grann. Men jag är fortfarande i chock, så försvinn från mitt inre, håll dig långt borta, rör inte vid mig igen!

Du är ondskan själv, lekte med mitt hjärta och själ, för att sen ta fram kniven!

Försvinn från mitt inre, du är inte värd att få mina tankar, även om det är i sömnen!




Övriga genrer av genni VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-27 06:02



Bookmark and Share


  DustyRoad
Stark och gripande text, bra skrivet!
2014-08-31

  Hans Christian
Du skriver så berörande och naket. Kul att jag hittade dig :o)
2014-08-29

  anits VIP
Mycket gripande och starkt skrivet,
du berör mycket med allt du skriver.
2014-08-27

  Lehva VIP
Du berör. Så naket och hjäplöst.
Du känner för någon som kränker/kränkte dig. Han älskade också...på sitt sjuka sätt. Och du är mänsklig. Det är inte han.
Så bra skrivet.
2014-08-27

  Bibbi VIP
Starkt.
2014-08-27

  Tobias Haglund
Mycket starka känslor. Välskrivet!
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP