Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Numera

Varje morgon var en återfödelse
Så kände han allt oftare
numera
Visst såg han dimman som dolde dagen
han aldrig skulle få uppleva
men tanken
på barnbarnen
vid morgonfikat
bar honom
Det var som själens upptäcksresande
han gav sig ut
numera
Han hoppade omkring på tuvor av minnen och erfarenhet
På mötesplatserna blev människorna allt vackrare

Den utmätta tiden kändes obegränsad
numera




Fri vers (Fri form) av Lennart Arvidsson
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-27 06:26



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Oj, stor text detta berör och begrundas!
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson