Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det värsta är inte att falla

när du på stigen genom livet vandrar

minns min vän

livet består av upp och nedgångar

dessa finns där

för lärdom om livets  pågående

 

ibland vi faller - handlöst

ont det gör

min vän 

glöm inte att resa dig upp

hur svårt det än må vara

det värsta är inte att falla

handlöst

pladask 

det är att falla 

utan att kunna resa sig upp




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-27 07:37



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Helt sant.
2014-08-28

  Teresia Ridell
Ja visst är det så. Och ofta klarar man långt mer än man tror..och ibland finns någon där som man inte anade..

Fint !
2014-08-28

  anits VIP
Så sant och mycket bra skrivet!
2014-08-27

  ULJO
Genuint bra detta
2014-08-27

  Lars Hedlin
Just så mycket bra!
2014-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för de två sista raderna!
2014-08-27

  louisegirl
Så sant och bra skrivet!
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77