Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långholmen

tankarna börjar snurra

fara

virra omkring

långholmen finnes där

sjuder av liv om sommaren

om sommaren vaknar vi alla till liv

går gata upp

gata ner

slår oss ner på promenad

genom stan

när vi nått vårt mål

en dag i juni

eller kanske vi minns 

historien om gamla fängelset

fångar som avverkat straff

nu allt är liv

sjuder av liv

ro finns för kropp

för själ

en dag på Långholmen

ger mersmak

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-27 07:40



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Jag har haft turen att få gå där med en som jobbade där. Det var väldigt givande
2014-08-28

  anits VIP
Bra om det som en gång var!
2014-08-27

  Lars Hedlin
En minnes historia om tider som flytt!
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77