Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försommartid

vintern vill ej släppa grepp om landet

tror den ägen vädret

ligger kvar ett tag innan försommartid 

'knackar på

vill ta över helt och hållet

nu försommartid sommaren håller

grepp om väder och vind 

vet och kan allt innan hösten 

knackar på återigen 

så går årstiderna sin gilla gång

finns där 

byts av

försommartid

stanna kvar

värm bort all frusenhet

jag inom mig bär

värm upp mitt inre

återigen

 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-27 11:58



Bookmark and Share


  ULJO
Väl förmedlat
2014-08-29

  louisegirl
Fint varmt och känslosamt skrivet!
2014-08-28

  anits VIP
Känslosamt skaldat!
2014-08-27

  Lars Hedlin
Bra och stark i text och ord!
2014-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra dubbelbottnad text!
2014-08-27

    ej medlem längre
Vackra känslosamma ord.
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77