Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räds inte framtiden

att känna sig vilsen 

där mitt på livets promenad

mitt i livet

äro ej kul

luta dig tillbaka på det du tror på

på ditt inre som har alla svar du behöver

lev nu

lev här

räds inte framtiden

se ej bakåt

det som varit 

har varit

nu är nu

då är då

i morgon är i morgon

känn in vad du vill

vad du mår bra utav

vad du vill med ditt liv

inte vad andra vill

du är huvudpersonen 

i ditt liv

bara du kan förändra




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-27 12:03



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig insikt i dessa ord
2014-08-30

  Magica VIP
Fina tankar, men lättare sagt än gjort...
2014-08-30

  Teresia Ridell
Ja visst är det så, även fast insikten inte alltid är så enkel att bara följa precis...

Väl förmedlat !
2014-08-28

  louisegirl
Så sant och bra skaldat!
2014-08-28

  anits VIP
Så sant!
2014-08-27

  Lars Hedlin
Mycket bra insikt!
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77