Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

244.JÄRN__ REGN__UTTORKADE

UTGRÅTNA__SOMMARÖGON

DE__STIRRAR__OAVLÅTLIGT__BORT


MOT__DEN__DÖDLIGA__BLÅ


INFLAMERAD__BLICK

MED__VISSNANDE__LEENDE


_____SLOCKNAR________


SAKTA__OCH__TYST

UNDER__ELD__IS



Det regnar just nu i min själ!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-27 18:47



Bookmark and Share


  petter rost
Plötsligt hamnar jag här, långt efter. Och ser att jag har glömt. Vara här. Långt där borta ser jag UTGRÅTNA__SOMMARÖGON som ändå gråter, regn, och hör
"Det regnar just nu i min själ!" och jag har ingen regnrock, aldrig ett paraply, jag vill stå där, i det regnet.
2015-04-15

  Ronny Berk
så stilla regnar orden inom den poesin
och en så betagande bild till ...
2014-08-27

  Drömfångare
Så vacker....
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP