Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyren

Det ligger en vampyr
i min säng.
" Mina lökar
är som vitlökar."
Han går.
Frivilligt.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-27 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ligger något mellan orden här...
2014-08-28

  Annie b'larsson VIP
Mm...du vill inte ha honom där..
2014-08-28

  Anya VIP
Denna var klurig och dubbel. Vitlök luktar och är stark...är det det som gör att "han" går? En text som får mig att tänka.
2014-08-28

  Angel of love
Skratta med först, men kom till eftertanke och blev berörd.
2014-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Intressant dubbelbottnad text!
2014-08-28

  genni VIP
Jag läser en stund och funderar, den är för mig lite rolig att läsa, men samtidigt undrar jag om jag tolkar den rätt, för den kan även vara lite sorglig... kram
2014-08-27

  i af apa
oy...!!
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP