Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalan flyger lågt



Blyfärgade moln

Tynger ner himlavalvet

Svalan flyger lågt




Bunden vers (Haiku) av Monica Kvist VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-08-28 09:59



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Mycket fin haiku. Den bästa jag läst på denna sida!
2014-09-02

  Nitram P
Mycket fin haiku!
2014-09-01

    ej medlem längre
En vacker målande haiku!
2014-08-30

  Connie
Tycker mycket om!
2014-08-29

  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku...men idag lyser himlen blå...
2014-08-29

  anits VIP
Tycker om din fina haiku, så målande vackert skriven!
2014-08-29

  L Patrik W Johansson VIP
Med alla som använder sina sidor här som dagbok ist f lyrik så är det fräscht att läsa en haiku
för ibland har jag svårt att ens hitta en dikt bland alla bloggarna

men i träsket växer lotusen i denna dag i form av en haiku
med tanke på namnet poeter.se så var det väl det den var tänkt för
i mediaflödet, det mer renstilta bland all krass journalistisk faktatext

så det behövs

Be well,
LPWJ
2014-08-28

  Teresia Ridell
Vackert !
Påminner om hur det sett ut vid havet de senaste dagarna som jag gått där.. Visst vemod men alltid uppfriskande vackert !
2014-08-28

    ej medlem längre
Tycker om din fina haiku.
2014-08-28

  HelenaW
Man riktigt känner tyngden, åskan som rullar upp i bakgrunden.. Snyggt!
2014-08-28

  Angel of love
Här lyser himlen blå. :)

Perfekt haiku.
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP