Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röva

Dina behov
prövas.
Behovsprövning.
Pröva.
Röva.
Beslutet klart.
Rövad,
på dina behov.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-28 18:06



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så snyggt! En liten fint förpackad krutdurkstext. :)
2014-08-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr vanligt förekommande!
2014-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Kan de sova gott om natten i visshet att de gjort ett bra jobb?
2014-08-28

    ej medlem längre
En bitter sanning...tyvärr.
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP