Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vakna ur beroendet

Äntligen så kunde jag låta tankarna flöda fritt utan distraktioner. Inga spel som håller mig fånge i ett oändligt flöde av kickar. Små belöningar avlöser varandra medans jag botar min ångest med radions lugnande röster i bakgrunden. Håller hjärnan stimulerad. Det är vad den vill. Inte tänka egna tankar. Bara lyssna och samtidigt tänka ut logiska lösningar på enkla problem som alla liknar varandra.

Jag kunde se sanningen. Den gav mig ångest. Men utan sanningen går jag långsamt under.




Fri vers av Ballongen i skymningen
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-28 18:29



Bookmark and Share


  menspoeten
Vackert och nära:)
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen