Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAKE UP






Hon köpte mascara i storpack

Fransarna låg som piassavakvastar på kinderna




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-29 08:05



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa, lika bra att safta på!

Ja använder mycket Axe Twist -
för män som har något visst!

...och har dom inte de så får
dom de!
2014-08-29

  ULJO
den var bra den
2014-08-29

  Lars Hedlin
JA jisses ;)
2014-08-29

  stig wikman
Ha Ha Ha Ha
va bra

KRAM.
2014-08-29

  Lehva VIP
:-)
Den här borde döttrarna läsa.
2014-08-29

  Ljusletaren
Skrattar gott och detta var för bra ... skrattar än/ kram
2014-08-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, en del spökar då ut sej...:-)
2014-08-29

    ej medlem längre
Den var bra!
2014-08-29

  louisegirl
Hahaha underbara du!
2014-08-29

    Monica Kvist VIP
Kul! Hon hade väl sin vackra dag.
2014-08-29

  Angel of love
Haha ser synen framför mig!
2014-08-29

  Connie
Haha, helt underbart. Tack för dagens första skratt ;)
2014-08-29

  Anya VIP
Här lyckas du med två rader fånga kommersialismen, jakten på skönhet och svart humor med skicklig gestaltning av fransarna som piassavakvastar.
2014-08-29

    ej medlem längre
Oh!! ja denna mascara ska väl försköna, tror vissa har missuppfattat det hela:)
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP